Hyppää sisältöön

Vuorokausi-
huolto

Me huolehdimme siitä, että linja-autot odottavat siisteinä ja lähtövalmiina töihin saapuvia kuljettajia.

Lähtövalmiina liikenteeseen

Kun aamu koittaa, bussien on oltava kaikin puolin lähtövalmiita liikenteeseen. Virheille ja myöhästymisille ei ole sijaa. Me hoidamme linja-autojen vuorokausihuollon avaimet käteen -periaatteella, pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Vuorokausihuoltoon liittyy monia eri tehtäviä, jotka on nivottava tarkasti yhteen, sillä aikataulut ovat tyypillisesti varsin vaativia. Siivoamiset, tankkaamiset, tuulilasin pesuaineen ja muiden nesteiden lisäämiset sekä autojen siirto lähtöpaikoilleen edellyttää monipuolista osaamista, vaikka varsinaisia korjaustöitä ei tehdäkään. Tärkeintä on saada autot edustuskelpoisessa kunnossa ja aikataulujen puitteissa valmiiksi liikenteeseen, palvelemaan päivän asiakkaita.

Faktoja vuorokausihuollosta

Millä paikkakunnilla All-Rounders tarjoaa vuorokausihuoltoa?

Tällä hetkellä palvelemme vuorokausihuollon asiakkaita valtakunnallisesti.

Kuinka pitkiksi ajoiksi vuorokausihuollon sopimukset tehdään?

Pitkäaikaiset sopimukset ovat tyypillisesti kummankin osapuolen etu, sillä työ edellyttää varsin mittavia alkuinvestointeja. Kesto on tietenkin sovittavissa yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan.

Mitä töitä palveluun kuuluu?

Palvelusopimuksen sisältö sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Tyypillisiin vuorokausihuollon töihin kuuluu tankkaaminen, sisä- ja ulkopesut, nesteiden täyttäminen ja bussien siirtely.

Mitä töitä palveluun ei kuulu?

Lähtökohtaisesti bussien korjaukset ja vastaavat mekaanikko-osaamista edellyttävät työt eivät kuulu vuorokausihuollon piiriin.

Mitä tietoja tarvitaan tarjouksen tekemiseen?

Tarjouksemme perustuu aina henkilökohtaiseen, paikan päällä tekemäämme kartoitukseen. Hinnoitteluun vaikuttaa muun muassa linja-autojen määrien ja mallien lisäksi varikko-olosuhteet. Huomioimme tarjouksessamme myös asiakkaan toiveet vuorokausihuollon laajuudesta, samoin kuin siitä, kuinka usein ja mihin kellonaikaan työt on hyvä suorittaa.

Referenssi

Nobina Finland Oy

All-Rounders on luotettava palveluntuottaja, joka kuuntelee asiakasta ja kehittää toimintaa vastaamaan heidän tarpeitaan.

Mårten Winqvist, Liikennejohtaja, Nobina Finland Oy

Fun fact

Huollamme päivän aikana 1000 bussia.

Asiantuntijamme vuorokausihuollossa

Vuorokausihuolto

Mayuran Kamalanathan

Toimitusjohtaja

+358 50 447 6681 vrkhuoltopalvelu@all-rounders.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mitä sinun tarvitsee tietää
siivouksesta kun tilaat palvelun
meiltä?

Riittää, kun tiedämme millaisesta automäärästä puhutaan, ja millaisessa käytössä autot ovat. Sen perusteella voimme määritellä, millaista siivousta ne tarvitsevat.