Hyppää sisältöön

Tule mukaan

All-Rounders -perhe on jatkuvasti kiinnostunut ahkerista ja yritteliäistä ihmisistä, jotka haluavat kehittyä siivousalan ammattilaisina

On vain yksi suunta

All-Rounders on vuonna 2012 perustettu, kannattavasti kasvava siivousalan konserni. Mutkaton ja ratkaisulähtöinen työtapamme on paras tapa varmistaa hyvä päivä niin asiakkaille kuin itsellemme. 

Kun asiakkaamme voi luottaa siihen, että kaikki on valmiina oikeilla paikoillaan ja puhtaana, voivat he saapua töihin hyvillä mielin, valmiina katsomaan, mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan. Jos kaikki menee edes lähelle tätä tunnetilaa, on päivän suorastaan pakko olla hyvä.

All-roundersilaisille, joiksi laskemme myös kumppanimme, päivästä tekee hyvän se, että he voivat luottaa siihen, että me hoidamme asiat juuri niin kuin ne pitääkin hoitaa. Palkat maksetaan ajallaan, työvarusteet ja työskentelyolosuhteet huolehditaan kuntoon. 

Kaikki on valmista uuteen päivään – meillä ymmärretään, että positiivinen asiakaskokemus ja positiivinen työntekijäkokemus tukevat ja suorastaan ruokkivat toisiaan.

Tule partneriksi

Kanssamme on mahdollista tehdä yhteistyötä partnerimallin kautta. Partnerimme saavat valmiin asiakaskunnan ja mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka on tukenasi yrittäjyyden kaikissa vaiheissa. Tarjoamme valmiiden verkostojen lisäksi perehdytyksen, siivousvälineet ja -aineet sekä työvaatteet.

Odotamme kumppaneiltamme asiakaslähtöistä ja palvelevaa asennetta, ylpeyttä hyvin tehdystä työstä ja kykyä kantaa vastuun omasta yritystoiminnastaan. Partnerimme huolehtivat itsenäisesti kohteistaan ja työn laadun varmistamisesta. Tähän kuuluu muun muassa omien kohteiden tilaukset, erikoistöiden hinnoittelu, kuukausiraportointi ja laskutus.

Näin pääset mukaan

1.

Jätä meille yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella.

Yhteyttä ottamalla ilmaiset kiinnostuksesi yhteistyöhön kanssamme. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä, esittäydymme puolin ja toisin ja kerromme lisää odotuksistamme. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

2.

Sovitaan tapaaminen.

Kutsumme sinut tapaamiseen, jossa käymme läpi yhteistyön periaatteet. Saat miettiä, sopiiko partnerina toimiminen juuri sinulle. Tapaamisella varmistamme, että varmasti ymmärrät, mitä partneriyrittäjyys tarkoittaa ja mitä kaikkea siihen liittyy.

3.

Aloitetaan yhteistyö.

Toimitamme sinulle sopimuksen sähköisesti ja varmistamme, että kaikki yritystoimintaan liittyvä on kunnossa. Vastuullisuus on meille kunnia-asia ja haluamme varmistaa, että myös partnerimme toimivat sen mukaan.

Kyllä kiitos, partnerimalli kiinnostaa!

Haluaisinkin, että All-Rounders olisi minuun pikimmiten yhteydessä partnerimallin mukaisen toiminnan periaatteiden tiimoilta. Käynnistetään sitoumukseton ja luottamuksellinen keskustelu, ja katsotaan, mihin se johtaa.

  Tule meille töihin

  Motivoitunut ja osaava henkilöstö on suurin voimavaramme, ja haluamme kantaa vastuumme luotettavana työnantajana. Arjessamme tämä näkyy paitsi asianmukaisen palkan ja lakien ehdottomana noudattamisena, myös esimerkiksi vähäisinä sairauspoissaoloina ja pitkinä työsuhteina.

  Aktiivinen kehittyminen on osa kaikkea toimintaamme, jonka vuoksi huolehdimme myös työntekijöidemme koulutuksen ja osaamisen ylläpitämisestä. Perehdyttäminen tapahtuu aina kohdekohtaisesti, työohjeet huomioon ottaen. Kaikki työntekijämme saavat koulutuksen työturvallisuuteen liittyen. 

  Mitä työntekijöiltämme vaaditaan

  Arvostamme vastuullisuutta

  Yrityksen ja työntekijöiden asioista huolehtiminen esimerkillisellä tavalla on kivijalkamme. Samaa toivomme työntekijöiltämme ja edellytämmekin luotettavaa, itsenäistä työotetta.

  Vaalimme kehittymishalua

  Emme odota työntekijöidemme olevan täydellisen valmiita esimerkiksi kielitaidon osalta. Tärkeintä on ratkaisulähtöinen asenne ja halu oppia.

  Ihailemme yrittäjämäisyyttä

  Työhönsä sitoutuneet, vastuun kantavat, oma-aloitteiset, aidosti työtehtävistään ja organisaatiosta kiinnostuneet työntekijät ovat ylpeyden aiheemme ja suurin voimavaramme.

  Uratarina

  Monipuoliset työtehtävät inspiroivat

  Kun All-Rounders osti OR-Cleanin vuoden 2022 alussa, olivat tunnelmani jännittyneet. Olin työskennellyt OR-Cleanilla 18 vuotta, joista viimeiset 13 vuotta palveluesihenkilönä. Minulle töissä tärkeää on aina ollut reilu ja rehellinen meininki, jota toteutan myös omassa ensihenkilötyössäni. Alun jännityksen jälkeen oli helppoa siirtyä All-Roundersille, koska avoimuus ja välittävä kulttuuri ovat peruspilareitamme.Uuden oppiminen on aina pitänyt mieleni virkeänä ja monipuoliset työtehtävät inspiroivat vaikeinakin päivinä. Viime aikoina on ollut erityisen innostavaa päästä kehittämään itseäni kiinnostuksen kohteideni mukaan. Olen saanut olla mukana esimerkiksi varastonhallinnan projektissa ja kehittämässä tukitiimimme toimintaa. Tuntuu merkitykselliseltä olla osaltani tekemässä jokaiselle kollegalle hyvä päivä.

  Jukka Kirjalainen, palveluesihenkilö

  Haemme vuorokausihuoltajia pääkaupunkiseudulle

  Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia vuorokausihuoltajia pääkaupunkiseudun alueella. Tällä hetkellä käsittelemme vain hakemukset Suomessa oleskelevilta henkilöiltä.

  Tehtäviin kuuluu linja-autojen vuorokausihuoltoa, joka pitää sisällään siivousta, siirtämistä sekä nesteiden lisäystä (mm. tankkausta). 

  Valittavilla henkilöillä tulee olla ennen kaikkea reipas asenne ja rehellinen mieli. Edellytämme huolellista työskentely- ja ajotapaa. Linja-autojen siirtäminen edellyttää ajokorttiluokkaa C tai D, jonka toivoisimme hakijalla jo olevan.

  Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme hakijan puhuvan suomea tai englantia, mutta emme vaadi täydellistä kielitaitoa.

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.