Hyppää sisältöön

All-Rounders

Ei se pelkkä siivoaminen, vaan myös se, mitä sillä saa aikaan.

Siivoamisen syvempi
merkitys

Se tunne, kun kaikki odottaa valmiina uuden päivän käynnistyessä. Bussi siistinä ja tankki täynnä, konferenssikeskus edustavimmillaan, toimiston lattiat puhtaina ja pöydät pölyttöminä. Eilisten sotkujen mukana on lähtenyt paljon muutakin – tuntuu, kuin tilan käyttäjien mielialatkin olisivat yön aikana kirkastuneet. Tavallaanhan sen aisti jo työmatkallakin: nyt on taas draivia.

Valmiina pelastamaan päiväsi

All-Rounders tarjoaa siivous- ja vuorokausihuollon palveluja, jotka auttavat sinua keskittymään oman työsi kannalta olennaisiin asioihin. Olemme palveluksessasi valtakunnallisesti.

Fun fact

Huollamme päivän aikana 1000 bussia.

Kuinka tähän on tultu

All-Roundersin perustivat viisi srilankalaistaustaista kaverusta vuonna 2012. Lähtökohta tekemiselle ei suinkaan ollut siivouspalvelujen tuottaminen, vaan huomattavasti nuorten miesten silloista ajatusmallia paremmin kuvastava ”että voisimme tehdä jotain kivaa yhdessä”.

Toki töihin tartuttiin heti tosissaan, ja vähitellen toiminta alkoi lähestymään nykyistä muotoaan. Vuonna 2013 palveluvalikoimaan tuli linja-autojen vuorokausihuolto. Nykyään konsernin suurin osa-alue, siivouspalvelut, aloitettiin vuonna 2017.

Siivoustoiminta kasvoi heti nopeasti, ja siihen ryhdyttiin myös panostamaan enemmän. Vuonna 2022 tapahtunut OR-Cleanin osto nosti All-Roundersin jo merkittävän kokoiseksi siivousliikkeeksi Suomessa. 

Monikulttuurisuus, vastuullisuus ja yhteinen tekemisen ilo

Omiin työntekijöihin investoinnin lisäksi All-Rounders ylläpitää ja kehittää erityistä partnerimallia, jossa mukaan valitut kumppaniyritykset otetaan osaksi All-Roundersin toimintatapaa ja kulttuuria. Sen myötä pyritään varmistamaan, että jokainen kumppaniyrityksen työntekijä kokee aidosti olevansa osa All-Roundersin kasvavaa ja kehittyvää perhettä. Asiakkaille tämä näkyy yhdenmukaisena ja tasalaatuisena palvelukokemuksena.

All-Rounders-perheessä on keväällä 2023 kaiken kaikkiaan 130 jäsentä. Monikulttuurisuus, vastuullisuus ja yhteinen tekemisen ilo ovat esimerkkejä arkeamme ohjaavista tunnuspiirteistä. Haluamme myös omalta osaltamme viedä suomalaista yhteiskuntaa parempaan suuntaan. Osa työntekijöistämme saapuu Sri Lankasta, ja huolehdimme heidän maahanmuuttoonsa liittyvistä asioista tarkasti. Työvoimapulan keventämisen ohella olemme sitoutuneet kestävän kehityksen edistämiseen esimerkiksi tekemällä kokeiluja kemikaalien vähentämisestä siivouksessa. Meille on tärkeää, että suomalainen yhteiskunta voi vastaisuudessakin hyvin, ja olemme valmiita tekemään oman osuutemme sen eteen.

Faktoja meistä

Fun fact
Tänäkin aamuna 1000 bussia lähtövalmiina
Fun fact
Siivoamme kahtaasataa kohdetta yli sadan ammattilaisen voimin
Fun fact
Monikulttuurisuus, vastuullisuus ja yhteinen tekemisen ilo ovat arkeamme ohjaavia tunnuspiirteitä.
Fun fact
All-Rounders kehittää jatkuvasti toimintaansa ympäristöystävällisempään suuntaan.

Ota yhteyttä ja kerromme mitä kohteellesi tulee tehdä