• All-Rounders yrityksenä

Your vision is our mission

Olemme yrittäjyyteen vannova yritys, jonka tavoitteena on asiakkaiden visioiden toteuttaminen. Olipa kyseessä yksittäinen palvelu tai pidempi kumppanuus, syvennymme aina asiakkaamme liiketoimintaan. Meillä on aito ymmärrys rakentaa toimivia prosesseja ja palvelukokonaisuuksia, jotka vapauttavat asiakkaan keskittymään omaan liiketoimintaansa.

All-Rounders yrityksenä

Yrityksemme alkutaipaleella teimme porukalla pitkiä työpäiviä, monien eri tehtävien parissa. Opimme, mistä on kyse ja saimme homman toimimaan. Tänäkin päivänä yrityksen perustajat tekevät tarvittaessa kaikkea, siihenhän nimessämme oleva termi "all-rounder" viittaa.

All-Rounders perustettiin vuonna 2012 viiden ystävän toimesta. Yritys aloitti toimintansa kuljetusalalla vuokraamalla omaa työaikaa suorittaen muun muassa iltajakeluita, jotka pian muuttuivat päivä- ja iltajakeluiksi. Kuljetusalalla jakelut laajenivat monien alihankkijoiden kautta sekä uusien yhteistyökumppaneiden ansiosta. 

Vuoden 2013 aikana yritys laajeni myös siivousalalle linja-autosiivouksen myötä. Pian tämän jälkeen vastuumme linja-autojen vuorokausihuolloista laajenivat useille pääkaupunkiseudun bussivarikoille. Ostamamme siivousyhtiön ansioista siivouspalvelumme laajenivat vuonna 2017 linja-autojen vuorokausihuolloista ylläpito- ja erikoissiivouksiin. Laajensimme siivouspalvelumme kattamaan myös Tampereen kohteita. Vuoden 2019 alussa linja-auto siivouspalvelumme laajeni myös Kotkaan.

Nykyään All-Roundersissa on omaa henkilöstöä yli 100 siivous- ja kuljetuspalvelutehtävien parissa. 

Arvomme

 • Arvo

  Dynaaminen

  Maailma ympärillämme muuttuu nopeaan tahtiin ja me haluamme muuttua sen mukana kuunnellen henkilöstömme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme odotuksia ja toiveita. Haluamme auttaa asiakkaitamme nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Virheiden sattuessa emme ruoki häpeää vaan jaamme rohkeasti epäonnistumisemme ja otamme niistä opiksemme.

 • Arvo

  Kehittyvä

  Haluamme kehittää ja kehittyä, uudistaa ja uudistua aktiivisesti sekä organisaationa että ihmisinä. Uudistamme ja kehitämme tapojamme toimia kyseenalaistaen aktiivisesti totuttuja toimintamalleja sekä etsien esimerkiksi digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista meille sopivimpia työkaluja. 

 • Arvo

  Yrittäjämäinen

  Kannustamme työtekijöitämme työskentelemään yrittäjämäisesti, joka on henkilön asenne ja tapa toimia aktiivisesti yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Yritteliäät henkilöt ovat oma-aloitteisia, työhönsä sitoutuneita, tehokkaasti toimivia, aidosti työtehtävistään ja organisaatiosta kiinnostuneita sekä kehittymis- ja kehittämishaluisia niin itseään kuin yrityksen toimintojakin kohtaan.

 • Arvo

  Vastuullinen

  Vastuullisuus on meille välittämistä, joka kuuluu kaikkien vastuulle. Kannamme vastuuta toimintamme ympäristövaikutuksista sekä sosiaalisista ja taloudellisista vaikutuksista. Arjessamme tämä näkyy paitsi lakien ehdottomana noudattamisena, myös esimerkiksi ennakkoluulottomana uusien, taloudellisesti tehokkaiden ja ympäristöystävällisten ratkaisuiden ja toimintatapojen etsimisenä. Kuuntelemme aktiivisesti henkilöstön, omistajien, asiakkaiden ja sidosryhmien odotuksia ja toiveita.

All-Rounders logo

Kuinka voimme palvella?

Meille kohteesi ei ole liian pieni tai suuri. Rakennamme tarvitsemasi palvelukokonaisuuden tai palvelemme kertaluontoisesti, olipa kyseessä siivous, kuljetus tai kiinteistöhuolto.

Ota rohkeasti yhteyttä! Me otamme haasteen vastaan.

info@all-rounders.fi

Ota yhteyttä

Aihe