• All-Rounders yrityksenä

Your vision is our mission

Olemme yrittäjyyteen vannova yritys, jonka tavoitteena on asiakkaiden visioiden toteuttaminen. Olipa kyseessä yksittäinen palvelu tai pidempi kumppanuus, syvennymme aina asiakkaamme liiketoimintaan. Aito ymmärrys rakentaa toimivia prosesseja ja palvelukokonaisuuksia, jotka vapauttavat asiakkaan keskittymään omaan liiketoimintaansa.

Haluamme tuottaa erinomaisia palveluita yhdessä muiden yrittäjien kanssa, siksi meillä on käytössä partnerimalli, joka tekee yrittäjäksi ryhtymisen helpoksi.  

All-Rounders yrityksenä

Yrityksemme alkutaipaleella teimme porukalla pitkiä työpäiviä, pesten ja tankaten bussit itse. Opimme, mistä on kyse ja saimme homman toimimaan. Tänäkin päivänä yrityksen perustajat tekevät tarvittaessa kaikkea, siihenhän nimessämme oleva termi all-rounder viittaa.

Tilaisuuksiin on tartuttava silloin, kun ne tulevat eteen. Meille niitä on tarjottu useita - ja nopealla aikataululla. Ennakkoluulottomuus ja rohkeus heittäytyä takaavat sen, että olemme jatkossakin valmiina asiakkaitamme varten.

Arvomme

 • Arvo

  Dynaaminen

  Liikumme, muutumme ja kehitymme jatkuvasti. Haluamme auttaa asiakkaitamme epäröimättä. Siksi tartumme töihin heti ja tarvittaessa muutamme omaa toimintaamme nopeasti.

 • Arvo

  Luotettava

  Hoidamme työmme loppuun asti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen kalustomme takaavat sen, että yllätysten keskellä hoidamme asiat kuntoon oma-aloitteisesti.

 • Arvo

  Yrittäjyys

  Me uskomme yrittäjyyteen ja siksi omistajamme ovat edelleen mukana All-Roundersin päivittäisessä toiminnassa. Kannustamme mukaan partnerimalliimme, joka mahdollistaa yrittäjyyden.

 • Arvo

  Vastuullisuus

  Ymmärrämme vastuumme ympäristöä ja työntekijöitä kohtaan. Tarjoamme työntekijöillemme lakia noudattavan työpaikan ja tartumme rohkeasti ympäristöä säästäviin mahdollisuuksiin.

Mayuran

Kuinka voimme palvella?

Meille kohteesi ei ole liian pieni tai suuri. Rakennamme tarvitsemasi palvelukokonaisuuden tai palvelemme kertaluontoisesti, olipa kyseessä siivous, kuljetus tai kiinteistöhuolto.

Ota rohkeasti yhteyttä! Me otamme haasteen vastaan.

info@all-rounders.fi

Ota yhteyttä

Aihe